| 1 yorum ]

Ayshe,Ayshe Kim,Ayshe Kimdir,Ayshe Nereli,Ayshe Gerçek Adı,Ayshe Şarkıları,Ayshe Resimleri,Ayshe Yaşı,Ayshe Videoları,Ayshe Feat,Ayshe Feat Kim,Ayshe Facebook,Ayshe Twitter Adresi
Ayshe Kimdir?
Bu aralar sık sık klibine rastladığımız Cem Belevi ile düet şarkıda karşımıza çıkan Ayshe (Ayşe Akın) bir çok kişinin gerek güzelliği gerekse sesi ile dikkatini çekti.
Hadise Atiye gibi şarkıcılar gibi yurtdışı patentli olan güzel şarkıcı tıpkı onlar gibi şansını Türkiyede denemeye karar vermiş.Belçika patentli olan güzel şarkıcı ve oyuncu Belçikada güzellik yarışması birincisi olmuş bir isim,Türkiyede önce oyuncu olarak karşımıza çıkan Ayshe daha sonra daha önce Ajda Pekkandan dinlediğimiz Kim Ne Derse Desin şarkısıyla karşımıza çıktı,yazımızda şarkıcı ve oyuncu Ayshe'i tanıtmaya çalışacağız.
Güllerin Savaşı isimli dizide Duygu rolünü canlandıran  Ayshe nin gerçek Adı Ayşe Özdemir’dir. Mustafa Ceceli’nin aranjörlüğünde Cem Belevi ile Pekkan’dan dinledigimiz Kim Ne Derse Desin adlı şarkıyı Fransızca versiyonuyla da seslendirerek büyük ilgi gördü ve klip 4 gün içinde yaklaşık 100 binin üzerinde kişi tarafından izlendi.
Ayşe ( Ayshe) Akın Kimdir :
22 yaşında olan genç şarkıcı ve oyuncu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl’dizisinde Cenevizli Güzel rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Cem Belevi’nin, DMC’den yayınlanan Kim Ne Derse Desin düeti ilk kez ve sadece netd Müzik’te yer aldı. Sesi kadar danslarıyla da büyüleyen oyuncu adını artık Ayşe Akın olarak kullanmaya karar vererek ve müzik dünyasında ise Ayshe Feat olarak yoluna devam edecek.
Eski Belçika güzeli, dört dil bilmektedir. Yurt dışında yaşadığı için adında ki Ş harfini S diye okuduklarından dolayı ismini Ayshe olarak değiştirdiğini ifade eden güzel yıldız Türk örf ve âdetleriyle mi yoksa Belçika kültürüyle mi büyüdünüz sorusuna Evde tamamen Türk âdetleri hâkimdi cevabını vermiş.
Henüz 4 yaşındayken annesinin kendisini ajansa kaydetmesiyle daha o yaşlarda fotomodellik yapmıştır. 18 yaşındayken Futbolcu Önder Turacı ile evliliği çok konuşuldu. Üç dört ay süren ilişkileri sonucu Türkiye’de nikâh yaparak Belçika da oalcak olan düğüne iki hafta kala ayrıldılar.
Muhteşem Yüzyıl Seçmelerine girerek Altı ay sonra İtalyan bir prenses karakteri için çağrılan genç yıldız arkadaşıyla birlikte gitmiş olduğu bir ses yarışmasında oturduğu yerde şarkı söylerken DMC’nin patronu Samsun Demir’in ilgisini çekmişti.


1 yorum

Adsız dedi ki... @ 15 Mart 2015 15:34

Ayse akin nereli cok merak ettim cok guzel kiz seside cok guzel oyunculuguda

Yorum Gönder