| 0 yorum ]

Özge Ertöz,Özge Ertöz Kim,Özge Ertöz Nereli,Özge Ertöz Resimleri,Özge Ertöz Çağatay Ulusoy,Çağatay Ulusoyun Sevgilisi Kim,Çağatay Ulusoyun Sevgilisi Resimleri,Çağatay Ulusoyun Sevgilisi Nereli,Çağatay Ulusoyun Sevgilisi Vikipedi

Çağatay Ulusoy Voleybolcu Özge Ertöz'le Aşk Yaşıyor 

İzlenme rekorları kırdığı 3 sezonun ardından geçtiğimiz ay final yapan Medcezir dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, yeni bir aşka yelken açtı.
Adı sürekli Serenay Sarıkaya ile anılan Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşları aracılığıyla tanıştığı voleybolcu bir güzelle aşk yaşamaya başladı. Çağatay Ulusoy’un voleybolcu sevgilisi Özge Ertöz.

Son dönemlerin en ünlü isimlerinden biri olan Çağatay Ulusoy, aşk hayatı ile de sık sık gündeme geliyor. Uzun bir süre Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Ulusoy’un gerçek sevgilisi sonunda ortaya çıktı. Ekranların yakışıklı oyuncusunun gerçek sevgilisinin Edirneli voleybolcu Özge Ertöz olduğu öğrenildi. Çağatay Ulusoy ile Özge Ertöz, yakın arkadaşları Nil Özalp sayesinde tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlar.


Özge Ertöz Kimdir? 

Adı bir dönem yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile de anılan Özge Ertöz, Edirne’nin voleybol takımlarından Kırcasalih Madenspor forması giyiyor. İşin ilgi çekici yanı ise Tolgahan Sayışman’ın da Serenay Sarıkaya ile aşk yaşarken, gönlünü Özge Ertöz‘e kaptırdığı yönünde haberlerin çıkmasıydı.




0 yorum

Yorum Gönder