| 0 yorum ]

Merve Boluğur Kaç Yaşında, Merve Boluğur Boyu, Merve Boluğur Nereli, Merve Boluğur Kimdir?, Merve Boluğur Vikipedi, Merve Boluğur Biyografi,Merve Boluğur Sevgilisi Kim,Merve Boluğur Kaç Kilo,Merve Boluğur Eşi Kim,Merve Boluğur Evli mi,Merve Boluğur Ailesi,Merve Boluğur Burcu,İçimdeki Fırtına Dizisi Ezgi Kim


Merve Boluğur Kimdir?


28 yaşındaki güzel Merve Boluğur bir dönem modellik yapmış sonra oyuncu olmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra karşımıza Acemi Cadı dizisinde Ayşegül karakteriyle çıktı. Yine 2006’da Keloğlan Kara Prense Karşı isimli filmle ilk sinema deneyimine ulaştı.

TRT’de Aşk Yeniden, Kül ve Ateş, Küçük Sırlar, Kuzey-Güney dizilerinde de rol aldı. Son zamanlarda en çok konuşulan dizilerden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise ‘Nurbanu Sultan’ karakteriyle adından epey söz ettirdi. Bu dönemde Aras Bulut İynemli ile aralarında da aşk dedikoduları çıkmıştır. 2012 Mayıs itibariyle Rexona markasının reklam yüzü oldu. 2014’te Maybelline NewYork’un ilk Türk yüzü olmuştur. 24 Ağustos 2015 tarihinde şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlenmiştir.



Adı Soyadı: Merve Boluğur
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1987
Nereli: İstanbul
Burcu: Başak
Kilosu: 54
Boyu: 1.67
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Koyu Kahverengi
Eğitim Durumu: Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Evet
Eşi: Murat Dalkılıç
instagram Hesabı: https://www.instagram.com/mervebolugur

0 yorum

Yorum Gönder