| 0 yorum ]

Yusuf Çim Kaç Yaşında, Yusuf Çim Boyu, Yusuf Çim Nereli, Yusuf Çim Kimdir?, Yusuf Çim Vikipedi, Yusuf Çim Biyografi,Yusuf Çim Sevgilisi Kim,Yusuf Çim Kaç Kilo,Yusuf Çim Eşi Kim,Yusuf Çim Evli mi,Yusuf Çim Burcu,İçimdeki Fırtına Emre kim,İçimdeki Fırtına Emre gerçek adı,İçimdeki Fırtına Emre resimleri



Yusuf Çim Kimdir?

 
Yusuf Çim, 1991 yılında 26 Eylül tarihinde İstanbul’da, 3 çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olarak dünyaya geldi. Lise hayatını meslek lisesinde sürdürüp mezun olduktan sonra üniversite için Arel Üniversitesine başladı ve burada Radyo ve Televizyon bölümü eğitimi almaya devam etmektedir. Kariyerine başlaması ilk olarak 2009 yılında olmuştur ve modellik yaparak başlamıştır. 2011 yılında katılmış olduğu bir modellik yarışmasını ikincilikle tamamlamış ve adını yavaş yavaş duyurmaya başlamıştır. İlk olarak GS Mobile ve Avea reklamlarında rol alan Yusuf Çim sonrasında müzik ve oyunculuk hayatına başlamıştır.


Yusuf Çim, ilk albümünü 2013 yılının Ağustos ayında çıkarmıştır. Olsun Bi Kere adı ile çıkan albüm 5 şarkıdan oluşan bir albümdür. Oyunculuk hayatına dizi anlamında ilk başlangıcı 2014 yılında çıkan ve yönetmeliğini Tayfun Güneyer’in yaptığı Ezra dizisi ile olmuştur. Bu dizi yeteri kadar reyting alamayınca 3. bölümü bile yapılmadan ekranlardan kaldırılmıştır. Yusuf Çim sonrasında ise Çilek Kokusu adlı gençlik dizisinde rol almaya başlamıştır. Son olarak Star Tvde yayınlanacak olan yeni dizi İçimdeki Fırtınada oynayacak.
Adı Soyadı: Yusuf Çim
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1991
Nereli: İstanbul, Türkiye
Burcu: Terazi
Kilosu: 79
Boyu: 188 Cm
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Siyah
Eğitim Durumu:İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümü öğrencisidir.
Evlimi:Hayır
Eşi: Yok
instagram Hesabı: https://www.instagram.com/yusicim
Twitter Hesabı: https://twitter.com/yusicim
Facebook Hesabı: Yok
 

0 yorum

Yorum Gönder